Продавець Агрофірма "Унава" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
52 відгуків
+380 (50) 441-00-45
+380 (50) 655-10-20
+380 (67) 465-66-93
Власне виробництво: цільнозернове пшеничне борошно, макарони, висівки, злакові пластівці.
Кошик

Пшеничне борошно грубого помелу (цільнозернове борошно)

Пшеничне борошно грубого помелу (цільнозернове борошно) виробника Агропрофірми «Унава» – це Жива борошно, автентичний український корисний продукт: борошно, яке ідеально поєднує біологічну цінність живого зерна та відмінні хлібопекарські властивості.
Пшеничне борошно грубого помелу - це борошно для тих, хто піклується про правильне харчування та власне здоров'я. Завдяки розробленій нами технології, мука в процесі переробки зерна зберігає у своєму складі весь комплекс вітамінів, мінералів, білки та клітковину, необхідні організму людини.
Цільнозернове борошно приносить нашому організму, особливо травленню, користь, на відміну від чистого рафінованого борошна 1-го та 2-го сорту.

В процесі виробництва не вилучається зародок і клітковина, в борошні присутні всі частки зерна, що заклала природа. Технологія односортного помелу забезпечує однаковий розмір всіх часток зерна, тому тісто має найкращі пекарські властивості Показник ІДК – до 90 од., число падіння – до 300 од., клейковина від 26%
Хліб, випічка і макарони з цільнозернового борошна не "додають" зайвих кілограмів, а навпаки, вживання обдирного (цільнозернового) борошна в їжу, нормалізує роботу кишечника і покращує обмін речовин. Це, своєю чергою, сприяє нормалізації ваги.
Основні унікальні властивості пшеничного цільнозернового борошна:
- покращує травлення та обмін речовин;
- Нормалізує роботу кишечника;
- Підвищує імунітет;
- не призводить до збільшення ваги;
- зменшує кількість цукру у крові; •
- знижує ризик діабету та серцево-судинних захворювань.

Випічка з пшеничного борошна грубого помелу - це дієтична їжа з насиченим натуральним смаком.

Що приготувати із борошна грубого помелу?
- Традиційний хліб, чіабатта, піца, пироги
- Хлібобулочні вироби: пиріжки, ватрушки.
- Вареники, оладки, млинці,
- Домашня локшина
- кекси, кондитерські вироби тощо.

Відмінно підходить для хлібопічок.

Вживайте більше продуктів з пшеничного борошна грубого помелу - це зміцнить ваше здоров'я.
Корисне смакує!

 

в виде галереив виде списка

   

Природа подарувала нам харчові продукти, для того, щоб ми використовували їх цілком. У цих продуктах суворо витримані пропорції активних речовин, які тільки разом з іншими компонентами приносять користь нашому організму. Саме під ці пропорції адаптувався наш організм упродовж багатьох століть. Брак у нашому раціоні саме тих компонентів - клітковини, природних вітамінів і мінералів, від яких ми відмовилися, призвела до стрімкого росту багатьох захворювань.

Борошно із цільного зерна, тільки тоді, як в ньому збережені всі його компоненти називається цільнозерновим. Воно грубшого помелу, ніж борошно 1-го і 2-го сорту. Але, на відміну від чистого рафінованого борошна, воно приносить нашому організму, а особливо травленню, користь. Вироби з такого борошна, не "добавляють" зайвих кілограмів. Навпаки, вживання обдирного (цільнозернового) борошна в їжу, нормалізує роботу кишківника та покращує обмін речовин. Це так само сприяє нормалізації ваги.
Корисне смакує!

Виготовляємо та реалізуємо:
Борошно пшеничне цільнозернове
Корисні продукти з цільнозернового борошна:
Пластівці екструдовані мультизлакові «Рівновага»
Пластівці екструдовані мультизлакові «Молодість»
Пластівці екструдовані мультизлакові «Енергія»
Крупка (Манна крупа цільнозернова) з пшеничним зародком і висівками
Висівки пшеничні 
Вермішель з цільнозернової крупки

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner