47 відгуків
Власне виробництво: цільнозернове борошно пшеничне, макарони, висівки, пластівці злакові
+380 (50) 441-00-45
+380 (50) 655-10-20
+380 (67) 465-66-93

Висівки пшеничні харчові, 250г

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

10 грн

Показати оптові ціни

Замовлення тільки за телефоном

+380 (50) 441-00-45
Директор
  • +380 (50) 655-10-20
    Менеджер
  • +380 (67) 465-66-93
    Корм Гав-Гавчик
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Висівки пшеничні харчові, 250г
Висівки пшеничні харчові, 250гВ наявності
10 грн
+380 (50) 441-00-45
Директор
  • +380 (50) 655-10-20
    Менеджер
  • +380 (67) 465-66-93
    Корм Гав-Гавчик

Опис

Висівки пшеничні харчові (клітковина )Агрофірми «Унава» ТУ У 21586560.001.99 Пшеничні висівки відмінний джерело клітковини, вітамінів А, Е, групи В (B1, B2, B3, B6 і B9 (= фолієва кислота, яка вкрай важливий для нормального функціонування нервової та імунної систем, що особливо важливо для вагітних жінок.), цінних мікро-і мікроелементів. Основні властивості пшеничних висівок 1) Лікують запори. 2) Допомагають запобігти раку кишечника. 3) Допомагають контролювати вагу. Пшеничні висівки містять нерозчинні харчові волокна, які регулюють роботу кишечника, сприяють виведенню холестерину, зниження цукру в крові, покращують мікрофлору товстої кишки. Дія висівок в шлунково-кишковому тракті схоже з дією активованого вугілля: клітковина вбирає в себе всі шкідливі накопичення, слиз. Клітковина в кишечнику зв'язується з динитропиреном (одним з найпоширеніших в навколишньому середовищі мутагенів і канцерогенів) і виводиться природним шляхом. Клітковина зводить нанівець мутагенність гетероцикличных амінів, які утворюються в процесі смаження м'яса і риби. Тому при паніровці треба використовувати борошно грубого помелу або висівки. Регулює водний обмін, зв'язує воду і жовчні кислоти Адсорбує і виводить токсичні сполуки Перешкоджає утворенню каменів у жовчному міхурі Сприяє зниженню холестерину в крові Є основним джерелом живлення для пробіотиків (профілактика і лікування дисбактеріозу) Значно знижує ризик онкологічних захворювань шлунково-кишкового тракту та молочної залози Зменшує ризик виникнення харчової алергії Сприяє регулярному функціонування травної системи, запобігаючи розвиток закрепів. Регулює рівень холестерину і глюкози в крові. Вітаміни та мікроелементи знаходяться у клітковині в природному вигляді, а отже і самому прийнятному для організму вигляді. Нерозчинні волокна (клітковина=пшеничні висівки) не розщеплюються травними соками, набухають, сприяє перистальтиці кишечника. Це допомагає їжі швидше і легше виводитися з кишечника. Висівки не є ліками – це продукт харчування, що доповнює наш раціон корисними речовинами, і особливо харчовими волокнами, яких нам так не вистачає – адже велика частина продуктів сьогодні потрапляє на наш стіл у рафінованому і переробленому вигляді. Рецепт: Як правильно використовувати пшеничні висівки?

Інформація для замовлення

  • Ціна: 10 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner