47 відгуків
Власне виробництво: цільнозернове борошно пшеничне, макарони, висівки, пластівці злакові
+380 (50) 441-00-45
+380 (50) 655-10-20
+380 (67) 465-66-93

Харчові добавки з зародка пшениці

Зародок пшениці - сама энергитически активна і біологічно цінна частина зерна, це унікальний за своїм біохімічним складом та цілющими властивостями натуральний рослинний продукт. Натуральне, рослинне походження і найбільш повну відповідність біологічним і фізіологічним параметрам обміну речовин в організмі людини, визначають провідне місце зародка пшениці в раціоні харчування всієї родини. Особенно рекомендован  зародыш пшеницы при ослаблении организма и хронических заболеваниях, также для укрепления иммунитета и предотвращения преждевременного старения. Зародыш пшеницы содержит витамин Е, витамины группы В, селен, цинк, магний, аминокислоты: аланин, аргинин , гамма-аминомаснянная кислота, глицин,г лутаминовая кислота. серин.пролин. цистин, Валин. Ізолейцин, лейцин,треонин, фенилаланин.витамин Е (токоферол), B1 (тиамин), B2 (рибофлавин ), B6 (пиридоксин), PP (никотиновой кислоты), каротиноиды.  Зародыш пшеницы содержат 18 аминокислот (из них 7 незаменимых). 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner